PUCH.MOVES. The Dutch Way!

Met bovenstaande slogan is PUCH een nieuwe weg ingeslagen.

Vanaf mei 2018 is PUCH onderdeel geworden van een strategische samenwerking tussen DutcheBike BV en Cycleurope Group AB. Met deze unieke samenwerking is er een krachtenbundeling ontstaan van kennis en expertise die gaat leiden tot een krachtig assortiment. 

DutcheBike BV is onderdeel van de International Mobility Group (IMG). IMG is een full-service provider voor alle  dealers- en garagebedrijven, gespecialiseerd in de tweewielerbranche binnen de Benelux. De International Mobility Group kent enkele bekende merken als, AGM, BTC en Pe Pe Parts.

Cycleurope Group SA is de grondlegger van het merk PUCH en heeft distributie- en verkoopkanalen in meer dan 60 landen in de gehele wereld met als hoofdmarkt Europa. Daarnaast heeft Cycleurope vele bekende merken zoals: Bianchi, Puch, PeugeotGitane, Cresent, DBS, Everton, Kildemoes, Monark en Spectra/ TEC.

Voor de Nederlandse en Belgische markt is het kantoor van DutcheBike BV gevestigd in Dongen. Hier is men verantwoordelijk voor de verkoop & marketing van het merk PUCH.

Met PUCH.MOVES. The Dutch way, wordt de kwaliteit van PUCH gecombineerd met de Hollandse traditie van fietsen.