Organisatie

Cycleurope Industries is een onderdeel van de Zweedse Grimaldi Group en is één van de Europese marktleiders in de fietsindustrie, met een jaarproductie van ongeveer 1,3 miljoen fietsen per jaar.

Cycleurope Industries heeft distributie- en verkoopkanalen in meer dan 60 landen in de gehele wereld met als hoofdmarkt Europa. Daarnaast heeft Cycleurope Industries vele bekende merken zoals: Bianchi, Puch, Gitane, Definitive, Peugeot, Cresent, DBS, Everton, Kildemoes, Monark en Micmo.

Private label oplossingen, licenties en concept stores zijn ook een deel van Cycleurope Industries zakelijke belangen. Onder de naam Velo & Oxygen is samen met Cycleurope een concept store overeenkomst ontwikkeld voor winkeliers. Velo & Oxygen heeft momenteel meer dan 700 winkels in geheel Frankrijk. Ook heeft Cycleurope Industries een exclusieve overeenkomst met de merknaam Peugeot, waarvoor een speciale collectie geproduceerd wordt.

Cycleurope Industries heeft verkoopkantoren in alle belangrijke landen van Europa, Japan en Amerika. In totaal zijn er 3 productiefaciliteiten in Europa in de landen Frankrijk, Italië en Zweden. Het hoofdkantoor van Cycleurope Group is gevestigd in Stockholm te Zweden.

Voor de Nederlands en Duitstalige landen is het kantoor gevestigd in Enschede.  Hier is men verantwoordelijk voor de verkoop & marketing van het merk Puch.